Ziua Națională a României, marcată la Tulcea

Consiliul Județean Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Consiliul Județean Tulcea, în parteneriat cu Primăria Municipiului Tulcea și Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei“ organizează, în prima zi a lunii decembrie, spectacolul „1 Decembrie – Uniți sub tricolor“, pentru a marca Ziua Națională a României.

Evenimentele dedicate Zilei României vor debuta la ora 9.00, cu ceremonialul militar și religios organizat de Instituția Prefectului – Județul Tulcea și Garnizoana Tulcea, la Cimitirul Eroilor din Municipiul Tulcea. Ceremonialul va fi urmat, începând cu ora 10.30, de defilarea obiectivelor și tehnicii militare pe strada Isaccei (pe traseul Casa de Cultură a Sindicatelor – Complex Pelican).

De la ora 15.00, tulcenii sunt invitați în Piața Civică din municipiu, acolo unde va avea loc spectacolul „1 Decembrie – Uniți sub tricolor“.

Pe scena tulceană vor urca Adriana Ochișanu, Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei“ și Ansamblul Folcloric „Danubius“ din cadrul Centrului Cultural „Jean Bart“.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*