Un șofer tulcean s-a ales cu dosar penal pentru refuz de recoltare de probe biologice de sânge

Echipaj de poliție din cadrul IPJ Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

Un șofer tulcean s-a ales cu dosar penal după ce, prins la volan în stare de ebrietate, a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au identificat în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute, un bărbat de 33 de ani, din comuna Dăieni, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Neptun din Tulcea, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La solicitarea polițiștilor, persoana în cauză a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*