Un mort și un rănit grav, într-un accident rutier petrecut pe DN 22, în localitatea Mihail Kogălniceanu

Un mort și un rănit grav, într-un accident rutier petrecut pe DN 22, în Mihail Kogălniceanu. FOTO: ISU Tulcea

Un bărbat a murit, iar o femeie a ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost implicați într-un accident rutier petrecut pe DN 22, în localitatea Mihail Kogălniceanu. Femeia, aflată la volanul unui autoturism, a pierdut controlul direcției, iar mașina a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, un echipaj de salvatori din cadrul Stației de Pompieri Babadag a intervenit marți, 11 octombrie, în apropiere de cariera Zebil, la un accident rutier cu două victime încarcerate. Pompierii au procedat la extragerea victimelor din autoturism, o femeie și un bărbat, pasager pe scaunul din dreapta față.

„Victima de sex feminin a fost predată colegilor de la Serviciul de Ambulanță Județean Tulcea, care i-au acordat primul ajutor și au transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Tulcea pentru investigații și tratament. Din păcate, pentru pasagerul din dreapta față leziunile suferite au fost grave, acesta fiind declarat decedat”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Circulația rutieră s-a desfășurat pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției. Accidentul este cercetat de polițiștii tulceni care urmează să stabilească modul exact și cauzele care au dus la producerea acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*