Un adolescent tulcean, bănuit de săvârșirea unui furt din locuință, a fost reținut de polițiștii tulceni

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

În urma cercetărilor în cazul unei infracțiuni de furt din locuință, polițiștii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Tulcea au identificat un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Tulcea, bănuit de săvârșirea faptei.

Anchetatorii au stabilit că în noaptea de 17 spre 18 octombrie, tânărul ar fi pătruns într-o locuință din municipiul Tulcea, de unde ar fi sustras 5 laptop-uri, recuperate ulterior de polițiști.

La data de 23 octombrie, polițiștii tulceni l-au reținut pe tânărul de 18 ani, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar la data de 24 octombrie, l-au prezentat Judecătoriei Tulcea care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*