TLnews TV: Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea: “Vreau să ducem la bun sfârșit marile proiecte demarate, iar peste patru ani tulcenii să nu regrete că ne-au oferit votul lor”

Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea

La scurt timp după depunerea jurământului de învestitură, în calitate de președinte al Consiliului Județean Tulcea, social-democratul Horia Teodorescu a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe la TLnews TV.

La începutul celui de-al treilea mandat în calitate de președinte al Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu dorește să continue marile proiecte de infrastructură demarate în ultimii ani, proiecte de importanță vitală pentru județul Tulcea, dar și pentru întreaga zonă a Dobrogei. Printre aceste proiecte, se numără podul peste Dunăre, de la Tulcea la Brăila, dar și faleza cu portul Tulcea, care vor transforma Tulcea într-un oraș modern, european. De asemenea, Horia Teodorescu nu a uitat de finalizarea reabilitării și modernizării celor 360 de kilometri de drumuri județene, care vor asigura un acces facil în tot județul și care vor pune în valoare nenumăratele atracții turistice pe care nordul Dobrogei le are.

În urma rezultatelor obținute la votul din 27 septembrie, niciun partid nu va putea asigura, singur, majoritatea în Consiliul Județean Tulcea, rezultând un echilibru aproape perfect între stânga și dreapta eșicherului politic, însă președintele Horia Teodorescu speră să primească sprijinul tuturor consilierilor în implementarea marilor proiecte de infrastructură și dezvoltare ale județului Tulcea, în interesul locuitorilor județului Tulcea.

Totodată, Horia Teodorescu își dorește o bună colaborare cu noul primar al municipiului Tulcea, liberalul Ștefan Ilie, despre care crede că este capabil să lase în urmă asperitățile din perioada electorală, pentru ca, împreună, să poată pună umărul la realizarea proiectelor pe care tulcenii le doresc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*