Pompierii tulceni au avut 25 de intervenții weekndul trecut

În perioada 10 – 11.02.2024, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Delta” al județului Tulcea au desfășurat un număr de 25 de misiuni.

Incendii

În acest weekend, pompierii tulceni au intervenit pentru localizarea și lichidarea a trei incendii, produse la nivelul județului Tulcea.

În cursul zilei de sâmbătă, 10.02.2024, pompierii din cadrul Detașamentului Tulcea și din cadrul Secției de Pompieri Măcin au intervenit pentru localizarea și lichidarea a 2 incendii de vegetație uscată, produse în localitatea Frecăței și în localitatea Smârdan, județul Tulcea.

În urma incendiilor, a ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 5 ha,  în localitatea Frecăței, respectiv 30 de ha, în localitatea Smârdan.

Cauza probabilă de producere a fost stabilită ca fiind foc deschis în spații deschise.

Un alt incendiu s-a produs în data de 11.02.2024, în jurul orei 00:30, la camera tehnică a centralei, la o casă din localitatea Babadag.

Către locul evenimentului, s-au deplasat salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Babadag, cu 2 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

După aproximativ 1 oră, incendiu a fost lichidat.

Din fericire, nu au existat persoane surprinse de flăcări.

Cauza probabilă de producere a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric.

Asistență persoane

Pompierii militari au fost solicitați pentru a acorda asistență medicală într-o situație de urgență.

Intervenții SMURD

Paramedicii au intervenit la 21 cazuri pentru acordarea de îngrijiri medicale și transport specializat la  unitățile medicale din județ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*