Penitenciarul Tulcea organizează o expoziție cu tema „Sărbătoarea Paștelui”

Penitenciarul Tulcea organizează o expoziție cu tema „Sărbătoarea Paștelui”. FOTO Penitenciarul Tulcea

În luna mai, Penitenciarul Tulcea   organizează  în cadrul Proiectului “Dialog vizual” ,  o  expoziție cu tema  „Sărbătoarea Paștelui”. Activitatea se desfășoară cu sprijinul Palatului Copiilor Tulcea care găzduiește standul expozițional pe toată durata lunii.

Exponatele au fost realizate de persoanele private de libertate custodiate care au talent și înclinații artistice, având posibilitatea valorificării și dezvoltării laturii creative a personalității.

„S-au folosit diferite tehnici de lucru (origami, quilling, pictură, modelaj) pentru a realiza tablouri, felicitări, ouă încondeiate, coșulețe și alte obiecte artizanale având ca temă: Paștele.

În cadrul activităților artistice organizate în mediul de detenție, fiecare participant își poate exprima sentimentele, își poate dezvolta simțul artistic și abilitățile sociale, iar aprecierea celorlalți contribuie la îmbunătățirea imaginii de sine” – Penitenciarul Tulcea.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*