Patru indivizi au fost prinși de către jandarmii tulceni, imediat după ce au furat un telefon mobil

Jandarmii din cadrul IJJ Tulcea. FOTO Cătălin SCHIPOR

Patru tineri de etnie romă au furat un telefon mobil, crezând că vor scăpa neobservaţi

În noaptea de joi 11 iulie spre vineri 12 iulie, în jurul orei 00.30, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea aflat în misiune de menţinere a ordinii publice în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea a observat patru tineri la intersecţia străzilor Gloriei cu Liniştii din municipiu care aveau un comportament suspect.

Jandarmii i-au oprit pe tinerii de etnie romă şi i-au identificat, stabilind că este vorba de patru minori.

După verificările efectuate, s-a constatat faptul că cei patru au forţat o fereastră şi au reuşit să pătrundă prin efracţie într-un imobil de pe strada Gloriei din municipiul Tulcea de unde au sustras un telefon mobil.

Având în vedere cele constatate, au fost întocmite actele de sesizare, cercetările fiind continuate de către poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*