O casă din Luncavița a fost mistuită de un incendiu izbucnit de la un scurt circuit electric

În jurul orei 2:00 Secția de pompieri Măcin din cadrul ISU Delta Tulcea a fost solicitată să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o casă din localitatea Luncavița.

Incendiul a fost observat de un vecin care a sunat la 112. La acel moment în casă nu se afla nimeni.

S-a intervenit cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 9 subofițeri. Incendiul se manifesta cu flacără deschisă la etajul casei în momentul intrarii salvatorilor în dispozitiv. Aceștia au reușit să salveze toate bunurile de la parter și să limiteze propagarea.

Intervenția pompierilor s-a încheiat în jurul orei 6.30. Aceștia au stabilit că celai probabil incendiul a izbucnit de la un scurt circuit electric, întruna dintre camerele de la etajul superior.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*