Jandarmii tulceni vor asigura buna desfășurare a tuturor activităților organizate în acest weekend

FOTO IJJ Tulcea

În acest sfârșit de săptămână, în județul Tulcea, se vor desfășura mai multe manifestări cultural-artistice și sportive unde jandarmii tulceni vor avea în atenție siguranța  cetățenilor care vor fi prezenți.

Astăzi, începând cu ora 17.00, se va desfășura manifestarea cultural-artistică Ziua Satului Rândunica, unde jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică, astfel încât toți participanții să se bucure în siguranță de spectacolele artistice.

Sâmbătă, la ora 14.00, va avea loc deschiderea oficială a evenimentului Sărbătoarea Borșului de pește din Delta Dunării, ediția a III-a – Crișan. Valorificarea tradițiilor gastronomice și culturale ale Deltei Dunării va continua și sâmbătă, iar jandarmii vor fi alături de cetățeni în ambele zile ale manifestării cu scopul de a preveni și a descuraja persoanele predispuse la comiterea de fapte antisociale.

De asemenea, continuă activitățile din cadrul Festivalului Ivan Patzaichin, iar seara, începând cu ora 20.30, vor fi susținute concerte pe o scenă amenajată în zona Gară Tulcea, unde participanților li se recomandă să respecte indicațiile forțelor de ordine și să solicite sprijinul jandarmilor aflați în dispozitiv în caz de nevoie sau în situația în care sunt martorii unor fapte antisociale.

Sâmbătă, în municipiul Tulcea se va da startul manifestării sportive, Delta Triathlon 2022. Competiţia constă în trei probe olimpice după cum urmează:  înot, ciclism, alergare și va fi supravegheată de jandarmi pentru ca toate probele să se desfășoare în condiții normale și de siguranță.

Duminică, între orele 09.00-12.00, va avea loc competiția sportivă Semimaraton Porțile Deltei, ediția a VII-a, unde jandarmii vor asigura măsurile de ordine pentru buna desfăşurare a manifestării sportive pe traseul de concurs.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*