Incendiu la o locuință din municipiul Tulcea. Focul a fost provocat de un coș de fum neizolat necorespunzător

Intervenție a pompierilor. FOTO ISU Tulcea

Un incendiu a izbucnit astăzi la o locuință din municipiul Tulcea, iar focul a fost provocat de un coș de fum neizolat necorespunzător.

Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea intervin cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință în municipiul Tulcea, pe strada Alexandru cel Bun.

“La ajungerea echipajelor de pompieri, incendiul să manifesta la tavanul unui corp de clădire, arzând mocnit.

Nu au fost înregistrate victime, la fața locului fiind prezent și un echipaj de prim-ajutor SMURD.

Incendiul a fost observat la timp de proprietari, astfel pagubele sunt limitate la o cameră de locuit, un pod pe o suprafață de aproximativ 10 mp prevenindu-se extinderea incendiului la o locuință învecinată” – ISU Tulcea.  

Cauza probabilă de producere a incendiului, coș de fum neizolat corespunzător.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*