Incendiu la Agighiol. Trei persoane au fost rănite după ce locuința le-a fost cuprinsă de flăcări

Incendiu de vegetație în Mineri, Tulcea. FOTO ISU Delta

Un incendiu de mare amploare a izbucnit într-o gospodărie din localitatea tulceană Agighiol. Salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu.

Flăcările au cuprins anexa unei case, în care dormea o femeie de 86 ani. Victima a suferit arsuri grave. Reprezentanții ISU Delta spun că un bărbat de 65 ani a încercat să intre în casă după femeie, așa că și el s-a ales cu arsuri. O altă femeie de 64 ani a suferit un atac de panică și intoxicație cu fum.

Două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un SMURD și 13 subofițeri au intervenit la acest eveniment și au reușit să recupereze victimele și să lichideze incendiul.

Răniții au fost tranportați la spital de echipajele Ambulanței Tulcea.

Anchetatorii bănuiesc că totul a pornit de la o lumânare lăsată aprinsă de de bătrână. Anexa în care aceasta locuia nu era racordată la curent electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*