George Șișcu: „Pe 6 decembrie fie alegem o cale sigură și rapidă către dezvoltare, fie mergem poticnit spre zări neclare și riscante.“

Deputatul George Șișcu
DeputatulPNL de Tlcea, George Șișcu.

Deputatul liberal de Tulcea, George Șișcu, spune că PNL a reușit în ultimul an, deși nu au avut majoritate în Parlament, să țină piept coronavirusului și să evite creșterea accelerată a numărului de cazuri.

„PNL a preluat frâiele țării în toamna anului trecut, pentru a stopa catastrofala guvernare Dăncilă și pentru a opri tăvălugul PSD care a lovit România. Nu am avut majoritate în Parlament, știam că va fi greu, dar nu puteam lăsa țara în continuare la cheremul PSD, doar pentru a rămâne noi, liberalii, în opoziție și a mai câștiga ceva puncte electorale.  A trecut un an de la momentul scoaterii PSD din Palatul Victoria. A fost un an complicat, cu o pandemie cum n-am mai avut în ultimul secol. PNL a reușit, prin măsurile deloc comode pentru români luate la începutul anului, să țină piept virusului și să evităm astfel creșterea accelerată a numărului de cazuri, cum s-a petrecut în restul țărilor europene”, a comentat George Șișcu.

Parlamentarul liberal spune că în tot acest an, PSD n-a sprijinit în nici un moment măsurile guvernului, „criticând fără rost de pe margine și blocând în Parlament decizii cruciale care vizau oprirea răspândirii virusului”, iar acest fapt ar trebui „plătit” la alegerile din 6 decembrie.

„Ne apropiem de momentul politic cel mai important al ultimilor patru ani. Pe 6 decembrie, vom alege noul Parlament și este esențial ca PNL să dețină o majoritate confortabilă. Avem un program îndrăzneț pentru următorii patru ani, pe care îl vom pune în practică în parteneriat cu președintele Klaus Iohannis. Va conta fiecare vot, pentru că este important fiecare mandat de senator sau deputat, iar ceea ce se va întâmpla în ziua scrutinului va indica drumul pe care România va merge în următorii patru ani.

PSD nu a plătit încă prețul pentru bătaia de joc la adresa românilor din perioada 2016-2019. La alegerile europarlamentare de anul trecut românii l-au oprit pe Dragnea în demersurile sale halucinante de a scoate România din Europa. La alegerile prezidențiale, românii au ales continuitatea în locul experimentelor, iar la alegerile locale din 27 septembrie, cetățenii și-au ales oamenii cei mai gospodari ai locului.

Pe 6 decembrie, românii sunt chemați să spună ce vor să se întâmple cu această țară în următorii patru ani.  Alegerea este simplă: vrem proiecte mari, adică dezvoltare rapidă sau vrem redistribuirea sărăciei și risipirea resurselor. Vrem o cale sigură și rapidă sau mergem poticnit spre zări neclare și riscante”, a mai declarat deputatul PNL de Tulcea, George Șișcu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*