Camion plin cu tuburi de azbociment furate de la o societate din Tulcea, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni

Camion plin cu tuburi de azbociment furate de la o societate din Tulcea, descoperit la Cernavodă

Poliţiştii de frontieră constănțeni au descoperit, în zona localității Cernavodă, un camion încărcat cu tuburi de azbest ce fuseră sustrase de la o societate din județul Tulcea.

Potrivit Gărzii de Coastă, o patrulă formată din polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Cernavodă a oprit pentru control un ansamblu rutier, format din cap tractor și o semi-remorcă, încărcat cu tuburi de azbociment, condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani.

„Existând suspiciuni cu privire la documentele de însoțire a mărfii, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare constatând faptul că cele 18 tuburi de azbociment au fost sustrase de la o societate de pe raza județului Tulcea”, au transmis reprezentanții instituției.

Cercetările sunt continuate cu sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Tulcea, iar în cauză polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Hârșova, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Reprezentanții societății tulcene urmează să stabilească valoarea pagubelor suferite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*