FOTO VIDEO Noaptea de Înviere a adus mii de credincioși la Catedrala Episcopală din municipiul „Sf. Ier. Nicolae” din Tulcea

Slujba Sfintei Învieri la Catedrala Episcopală "Sf. Ier. Nicolae" din Tulcea. FOTO Episcopia Tulcii

P.S. Visarion, Episcopul Tulcii a săvârşit slujba Sfintei Învieri la Catedrala Episcopală “Sf. Ier. Nicolae” din Tulcea. La eveniment au participat mii de credincioși.

Lumina Sfântă a fost adusă tulcenilor de o delegaţie a Episcopiei Tulcii, de la Bucureşti,  Lumina Sfânta ajungând de la Ierusalim, cu avionul.

Aproximativ 8.000 de persoane au participat la slujbele de Înviere de pe raza municipiului Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*