FOTO VIDEO Incendiu la o casă de schimb valutar în municipiul Tulcea

Incendiu la o casă de schimb valutar în municipiul Tulcea. FOTO ISU Tulcea

Pompieri tulceni au intervenit în cursul dimineții de marți, 23 august, cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu produs în interiorul unei case de schimb valutar din municipiul Tulcea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, ajunși la fața locului, incendiul se manifesta la etajul superior al unității valutare cu degajare mare de fum.

„S-a intervenit cu operativitate, iar în scurt timp incendiul a fost localizat și lichidat folosindu-se și dispozitive speciale pentru degajarea fumului. Intervenția fost una dificilă și cu grad ridicat de risc deoarece, unitatea comercială își are sediul la parterul unui bloc de locuințe. Din fericire incendiul nu a produs și alte pagube locuințelor ori societăților comerciale învecinate”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Cauzele probabile de producere a incendiului urmează a fi stabilite.

UPDATE

Reprezentanții ISU Tulceau au prezentat drept cauză probabilă de producere a incendiului efectul termic al curentului electric. Au ars materiale plastice, o unitate de calcul (laptop) și cabluri electrice.  Sumele de bani aflate în interiorul unității valutare – aproximativ 41.000 de lei, 1.200 de euro, 1.000 de dolari și 2.000 de lire, au fost recuperate și predate proprietarului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*