FOTO Provocare de fapte bune din partea Serviciului de Ambulanță Tulcea

Angajații SAJ Tulcea au făcut o bucurie cîtorva copii din Somova. FOTO SAJ Tulcea

Un grup de angajați ai Serviciului de Ambulanta Tulcea au vizitat o casa de copii din localitatea Somova pentru a împărți o mică bucurie copiilor ce trăiesc acolo. Au dus hăinuțe și dulciuri și au fost răsplătiți cu colinde minunate. Acum, angajații SAJ lansează o provocare pentru toți tulcenii și nu numai.

„Vă invităm ca măcar în această perioadă să treceți pe la una din casele unde trăiesc astfel de copii și să aduceți și voi o bucurie în sufletul lor. Vă asigurăm că nu cer mult, chiar și o hăinuță mai veche pe care cu siguranță o aveți rămasă de la copilul dvs – sau un dulce poate, îi va bucura… Vă vor întâmpina frumos cu colinde și poezii. Unde îi puteți găsi? Sunt peste tot în jurul nostru. Sa vedem cine ne postează poze de la o astfel de vizita?“ au lansat reprezentanții SAJ Tulcea provocarea pe pagina de Facebook a instituției.

Nici colindătorii care pășesc pe poarta instituției nu sunt refuzați. În cursul zilei de 21 decembrie, un grup de tineri, înarmați cu chitări și voci deosebite au fost primiți de angajații care nu erau la solicitări, dar și de directorul SAJ, Dumitru Vâlcu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*