Jandarmii tulceni, prezenți la „Ziua Grecenilor de Pretutindeni”

Jandarmii, prezenți la ,,Ziua Grecenilor de Pretutindeni”, pentru desfășurarea evenimentului în siguranță. FOTO IJJ Tulcea

La sfârșitul acestei săptămâni, jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean Tulcea vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul manifestării cultural-artistice „Ziua Grecenilor de Pretutindeni   pentru a avea grijă ca toți participanții să fie în siguranță.

Astfel, sâmbătă, începând cu ora 18.00, jandarmii vor fi prezenți în zona „La Crucele” de pe raza comunei Greci, unde se va desfășura un spectacol cultural artistic de muzică folk. Având în vedere faptul că locul de desfășurare al manifestării cuprinde o zonă împădurită din Parcul Munții Măcinului, persoanelor care vor participa la acest eveniment li se recomandă să nu se aventureze în zone pe care nu le cunosc sau care nu sunt marcate corespunzător.

Pentru ca manifestarea să se desfășoare în siguranță și pentru a preveni evenimente care ar putea duce la tulburarea ordinii și siguranței publice, Jandarmeria Tulcea recomandă participanților:

  • să respecte regulile stabilite de organizatori și cele impuse în actualul context pandemic;
  • să nu participe în stare de ebrietate și să nu consume băuturi alcoolice;
  • să nu se implice în conflicte;
  • să supravegheze cu atenție copiii;
  • să fie atenți la bunurile personale.

Orice incident sau problemă pot fi sesizate jandarmilor aflați în teren sau prin apel la Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*