FOTO Pompierii tulceni au lichidat două incendii periculoase înainte să se producă tragedii

Un incendiu puternic a izbucnit într-un garaj din Tulcea. FOTO ISU Delta

În noaptea de sâmbătă spre duminică, un puternic incendiu a izbucnit într-un garaj în municipiul Tulcea. Duminică dimineață, un alt incendiu de proporții a fost sesizat într-o locuință din Măcin. Din fericire nu au fost înregistrate victime, pompierii intervenind în timp util pentru limitarea pagubelor.

La puțin timp după miezul nopții, detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la un garaj din municipiul Tulcea. În garajul cu pricina era depozitată o cantitate mare de materiale textile, flăcările fiind violente. Drept urmare a fost necesară trimiterea la fața locului a 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Pompierii din cadrul ISU Delta, au reușit să scoată la timp din incendiu două butelii GPL, înainte ca acestea să apuce să producă o deflagrație.

În jurul orei 2.00, intervenția a fost încheiată. Pompierii au stabilit că cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un corp de iluminat lăsat sub tensiune și nesupravegheat.

Duminică dimineață, un alt apel la 112 anunța un incendiu ce se manifesta la o casă în localitatea Măcin. Când au ajuns pompierii la fața locului – 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD și 12 subofițeri., incendiul se manifesta cu violență, întinzându-se foarte repede, din cauza unei butelii GPL care s-a fisurat. Și aici incendiul a fost lichidat de către pompieri fără a se înregistra victime.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*