FOTO Incendiu la o locuință din municipiul Tulcea

Pompierii au intervenit la incendiul izbucnit. FOTO ISU Delta Tulcea

Un horn de sobă slab izolat a dus la izbucnirea unui incendiu la o locuință din municipiul Tulcea. Din fericire, focul a fost observat la timp și au fost alertați la timp.

Salvatorii Detașamentului de pompieri a ISU Delta Tulcea au fost solicitați să intervină în jurul orei 11:10 pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la o casă municipiul Tulcea. La locul solicitării au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă, cu un ofițer și 11 subofițeri.

Pompierii ajunși la fața locului au constatat că s-a aprins o suprafață de aproximativ 8 mp planșeul locuinței din cauza hornului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*