Conferință preoțească lunară în Protopopiatul Tulcea

FOTO Episcopia Tulcii

În Protopopiatul Tulcea s-a desfășurat astăzi 12.09.2023 conferința preoțească lunară care a abordat o nouă temă dedicată Anului omagial-comemorativ 2023.

Conferința s-a desfășurat în biserica Sf. Gheorghe din municipiul Tulcea, în prezența Preasfințitului Părinte Visarion, a preoților consilieri, a protopopului de Tulcea și a preoților din parohii.

În cuvântul de deschidere, Preasfinția Sa a prezentat importanța tema conferinței ce urmează a fi tratată, făcând o scurtă introducere.

Referatul cu tema Cântarea religioasă în Sfânta Scriptură a fost susținut de Pc. Pr. Prof. Gorun Gheorghe Cristian, după care au avut loc scurte discuții pe marginea temei și s-a dat citire unor fragmente din cărțile preotului compozitor Gheorghe Șoima: Funcțiunile muzicii bisericești și Folosul cântărilor bisericești.

La finalul întâlnirii a avut loc și lansarea Îndrumătorului Pastoral al Episcopiei Tulcii pe anul 2023, volumul fiind prezentat de către Pc. Pr. Felix Neculai, consilier cultural.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*