#CONCURS Câștigă patru invitații duble la piesa de teatru “Comedie cu olteni” de la Teatrul Jean Bart din Tulcea

Afișul spectacolului "Comedie cu olteni"

Un spectacol al Ateneului din Iași poposește la Tulcea la începutul săptămânii viitoare. Piesa “Comedie cu olteni” este programată pe data de 4 martie, de la ora 19.00, la Teatrul Jean Bart din Tulcea.

Redacția Tulcea NEWS are plăcerea să te invite la acest spectacol. Patru invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți merge la spectacolul din data de 4 martie. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la această piesă de teatru.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 2 martie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Spectacolul este în exclusivitate realizarea talentaților actori și a celor doi scenografi Alina Dincă Pușcașu și Titus Ivan.

”Iașiul este spațiul unde s-a născut teatrul românesc. La sugestia mitropolitului Olteniei, Î.P.S. Irineu Popa am purces la realizarea acestui spectacol în Târgul Ieșilor. Pe deasupra e provocator să faci o comedie cu olteni jucată de moldoveni.”, au precizat realizatorii.

Distribuția: Daniel Onoae – Lisandru Joițoiu, Erica Moldovan – Aurica Joițoiu, Alexandra Macovei – Trina Joițoiu, Dumitru Florescu – Gheorghe Ciocu, Cezara Fantu – Dumitra Ciocu, Codrin Dánilá – Ciron, Vlad Baba – Poponete, Andrei Ciobanu – Țîvriș, Alexandra Paftală – Truță, Ana Hegyi -Petria, Daniel Popa – Martorul.

Regia – Ovidiu Cuncea

Asistent regie  – Andrei Ciobanu. Scenografie – Titus Ivan. Costume – Alina Dincă Pușcașu

Acest spectacol face parte din Turneul Național “Unire prin Cultură” inițiat de Ateneul din Iași cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la înființare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*