Ambulanță implicată într-un accident rutier pe DJ 222C. Au fost răniți atât șoferul, cât și asistenta medicală

Ambulanță implicată într-un accident rutier DJ 222C. FOTO IPJ Tulcea

O autospecială a Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea a fost implicată, duminică, 14 martie, într-un accident rutier pe DJ 222C, în urma căruia au fost răniți atât șoferul, cât și asistenta medicală.

Potrivit polițiștilor Serviciului Rutier Tulcea, din primele verificări a reieșit că un bărbat de 57 de ani din Tulcea, în timp ce conducea o autospeciala SAJ din direcția Tulcea către Beștepe, a pierdut la un moment dat controlul asupra direcției, iar ambulanța a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a asistentei medicale.

„Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice”, au precizat polițiștii tulceni.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, iar cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*