Ajutor pentru viitorii asistenți maternali din Tulcea. Iată condițiile pentru a participa la procesul de recrutare

Municipiul Tulcea, vedere de la Monument. FOTO Cătălin Schipor

Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului în parteneriat cu DGASPC Tulcea implementează proiectul „TEAM UP Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor”, finanțat din fonduri europene.

Pentru realizarea obiectivelor asumate, se dorește consolidarea și dezvoltarea rețelei de asistenți maternali profesioniști, la nivelul județului Tulcea a fost demarată o campanie de recrutare în perioada mai – iulie a persoanelor care doresc să devină asistent maternal profesionist.

Candidații care vor să aplice acest program trebuie să îndeplinească o serie de condiții, lista acestora putând fi consultată la sediul DGASPC.

Persoanele care doresc să devină asistenți maternali se pot prezenta, de luni până joi, în intervalul orar 8,00 – 16,30, iar vineri, în intervalul orar 8,00 – 14,00, la sediul Serviciului Management de Caz pentru Copil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*