Accident rutier cu o victimă încarcerată, petrecut în apropiere de Samova

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină în cursul dimineții de luni, 22 august, pentru a interveni la un accident rutier cu două victime, produs în apropierea localității Somova, în urma căruia o persoană a rămas încarcerată.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului au fost trimise două echipaje de salvatori, unul de descarcerare și unul de stingere, iar la scurt timp după ajungerea acestora au extras o victimă, o femeie,  din autoturism, conștientă, pe care au predat-o echipajului medical al Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea pentru evaluare și transport la UPU Tulcea. A doua victimă, un bărbat, s-a auto-evacuat din vehicul până la sosirea forțelor de prim-ajutor.

Misiunea pompierilor s-a încheiat după ce s-au luat toate măsurile de siguranță pentru prevenirea unui incendiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*