Accident cu cinci răniți pe DN 22A

FOTO IPL Tulcea

Un accident rutier cu cinci răniți s-a produs astăzi, pe DN 22 A.

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 17 septembrie 2023, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22 A.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fata locului, a reieșit faptul ca, un bărbat, în timp ce conducea un auto pe sensul de deplasare Ciucurova-Topolog, s-ar fi angajat in depășirea unui alt auto (triplare), cel din urma lovind participantul la trafic din fata acestuia, răsturnându-se și părăsind partea carosabilă.

In urma accidentului a rezultat rănirea unui conducător auto și a 4 pasageri, care au fost transportați la spital, in vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Traficul a fost restricționat pe un sens de mers.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*