Ziua Internațională împotriva consumului de droguri, marcată de jandarmi în Piața Civică din Tulcea

Ziua Internațională împotriva consumului de droguri, marcată de jandarmi. FOTO Jandarmeria Tulcea

Astăzi, 26 iunie 2024, jandarmii din cadrul Compartimentului de Prevenire și Combatere a Faptelor Antisociale, împreună cu reprezentanți din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Tulcea, au desfășurat o activitate de prevenire a consumului de droguri în Piața Civică din municipiul Tulcea.

În data de 26 iunie este marcată Ziua Internațională Împtriva Consumului și Traficului Ilicit de Droguri, iar cu acest prilej, instituțiile din județul Tulcea cu atribuții în domeniu au desfășurat activități informative în cadrul evenimentului intitulat ,,Târgul Serviciilor de Prevenire și Asistență în domeniul Drogurilor”,  de care au beneficiat atât copiii, cât și părinții, prezenți în Piața Civică.

Aceștia au fost informați cu privire la riscurile asociate traficului și consumului de droguri, atât din punct de vedere al legislației în vigoare, cât și din punct de vedere medical sau psihologic.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*