Pagube minime în județul Tulcea după Codul Portocaliu și Codul Roșu

Pompierii au intervenit la inundații. FOTO ISU Delta Tulcea

Județul Tulcea a trecut consecutiv prin mai multe coduri de avertizare meteorologică, inclusiv unul de avertizare hidrologică. Pagubele reclamate nu au fost multe, dar un copil luat de ape și-a pierdut viața. 

Potrivit reprezentanților ISU Delta Tulcea, în urma fenomenelor meteorologice pompierii au intervenit pentru scoaterea apei din două beciuri și în sprijinul lucrătorilor CFR pentru degajarea a 4 copaci din zona Gară Zebil.

De asemenea, au fost mai multe segmente de drum care au fost blocate temporar de scurgerile de apă și mâl.

În zona localității Casimcea, apele umflate au luat dintr-o căruță care încerca să traverseze un pârâu, un minor în vârstă de 9 ani. A fost găsit, dar din nefericire, fără suflare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*