Incendiu la casă în localitatea Agighiol

Incendiu la o casă în Agighiol. FOTO ISU Tulcea

Pompierii tulceni au intervenit în seara trecută cu două echipaje pentru lichidarea unui incendiu produs la o casă în localitatea Agighiol.

La ajungerea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la acoperișul casei cu posibilitate de propagare la întreaga locuință. Acesta a fost rapid localizat.

Din primele verificări, se pare că incendiul a pornit de la coșul pentru evacuarea fumului din sobă. Din fericire nu au fost înregistrate victime, iar pagubele materiale au fost limitate la o cameră și o suprafață mică din acoperișul locuinței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*