VIDEO Trei bărbați au fost răniți într-un accident rutier petrecut în apropiere de localitatea Cataloi

Accident rutier în apropiere de Cataloi. FOTO ISU Tulcea

Trei bărbați au fost răniți miercuri seara, într-un accident rutier petrecut în apropiere de localitatea Cataloi.

Miercuri, în jurul orei 20:30, pompierii tulceni au fost anunțați prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul că în apropiere de intersecția DN22 cu DN 22A, în apropiere de localitatea Cataloi, s-a produs un accident rutier în urma căruia au fost implicate trei victime, toate încarcerate.

“La fața locului au fost dislocate două echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere și șapte subofițeri.

La ajungerea forțelor de intervenție acestea au constatat că în accident a fost implicat un autoturism, iar două victime din acesta s-au autoevacuat, fiind preluate de un echipaj medical SAJ, sosit la fața locului.

Salvatorii tulceni au extras victima încarcerată pe bancheta din spate autoturismului în timpul operativ și a fost predată echipei medicale a Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea pentru acordarea primului ajutor” – ISU Tulcea.

Toate cele trei victime, bărbați, au fost transportate la o unitate spitalicească pentru îngrijiri și tratament de specialitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*