Doi traficanți de droguri tulceni au fost trimiși în judecată de către DIICOT

Bărbații care cultivau cannabis au fost trimiși în judecată. FOTO Politia Romana - DIICOT

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Tulcea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au finalizat cercetările într-un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri săvârșite de către doi bărbați.

 

La 30 noiembrie, poliţiştii Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea au sesizat instanța de judecată, cu privire la doi bărbați cu vârstele de 28 de ani și 34 de ani, cercetați pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu.

Din cercetări a reieșit că în perioada ianuarie – februarie, bărbatul de 28 de ani, ar fi comandat/achiziționat semințe de cannabis, echipamente și sisteme hidroponice de pe mai multe site-uri online.

Ulterior, cei doi bărbați în cauză ar fi înființat o cultură in-door de cannabis amenajată într-o locuință din localitatea Dăeni, județul Tulcea, (6.764 g cannabis – masă verde și uscată) în vederea consumului propriu și a traficării, cultură identificată și desființată de polițiști cu ocazia percheziților domiciliare din data de 10 noiembrie.

Cei doi bărbați au fost trimiși în judecată în stare de arest la domiciliu. În cauză s-a dispus măsura asiguratorie a sechestrului asupra sumelor de bani și a bunurilor ridicate cu ocazia percheziției domiciliare.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*