VIDEO Autoturism distrus de flăcări pe drumul care leagă localitatea Horia de Popasul Căprioara

Autoturism distrus de flăcări pe drumul care leagă localitatea Horia de Popasul Căprioara

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină sâmbătă, 19 februarie, în jurul orei 17.10, pentru stingerea unui incendiu ce cuprinsese un autoturism, pe drumul de legătură dintre localitatea Horia și Popasul Căprioara.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului a fost direcționat un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Tulcea, format din cinci subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

„La sosirea pompierilor militari focul se manifesta generalizat la întregul autoturism și în scurt timp acesta a fost lichidat. În urma incendiului autoturismul a ars în totalitate. Din fericire, nu au fost înregistrate victime”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Cauza probabilă a izbucnirii focului a fost un scurtcircuit produs la instalația electrică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*