TLnews TV: Primarul din Jurilovca, Eugen Ion, despre implicarea în criza refugiaților din Ucraina

Eugen Ion, primarul din Jurilovca. FOTO TLnews

Primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la TLnews TV.

El a vorbit despre modul în care oamenii din Jurilova, dar și Primăria s-au implicat în criza refugiaților. Eugen Ion a spus că dorește să facă o clasă pentru copiii veniți din Ucraina, dar și o grupă de after-school pentru aceștia.

Primarul din Jurilovca a trecut în revistă stadiul proiectelor din comună și anume, portul turistic, asfaltările, centrul comunitar, lucrări la școli și grădinițe.

De asemenea, el a povestit și ce se va întâmpla anul acesta cu Festivalul Borșului de Pește de la Jurilovca.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*