Șoferul care a provocat accidentul mortal în comuna Partizani a fost trimis în judecată

Instanță. FOTO Pixabay.com

Șoferul care în urmă cu o lună a provocat un accident mortal în comuna Partizani a fost trimis în judecată.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, procurorii au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv a inculpatului inculpatul Ț. E, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influenta alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducere a unui vehicul cu numere false și ucidere din culpă.

„Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că la data de 22.05.2024, în jurul orei 13.20, inculpatul Ț. E. care nu deține permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice (1,43 g%0 alcool pur în sânge) în timp ce conducea pe strada Dunării din localitatea Partizani, județul Tulcea, un autoturism marca BMV, neînmatriculat și cu numere false și în care se aflau și doi pasageri, a pierdut controlul volanului și a intrat cu autoturismul în coliziune cu un stâlp de beton de pe marginea drumului, în urma impactului rezultând decesul unuia dintre pasageri, vătămarea corporală a celui de al doilea pasager, precum și distrugerea autoturismului și a stâlpului din beton”, Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea.

Cauza a fost trimisă spre competentă soluţionare la Judecătoria Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*