Bunuri sustrase dintr-o anexă a unei locuințe din localitatea Turda, au fost recuperate de polițiștii tulceni

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

În cursul zilei de 27 august, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihai Bravu au fost sesizați despre faptul că, în urmă cu două săptămâni persoane necunoscute au pătruns într-o curte din localitatea Turda, comuna Mihai Bravu, județul Tulcea și au sustras bunuri în valoare de 600 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a rezultat că, un minor de 15 ani din comuna Mihai Bravu, județul Tulcea, ar fi pătruns într-o curte din localitatea Turda și ar fi furat dintr-o anexă, o boxă audio și un microfon.

Prejudiciul cauzat, în valoare de 600 lei a fost recuperat în totalitate și predat proprietarului.

În cauză, polițiștii Postului de Poliție Mihai Bravu au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, conform art. 229 din Codul penal.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*