“Școala Altfel”, cu câinii jandarmilor tulceni, la Școala Gimnazială Constantin Găvenea din Tulcea

"Școala Altfel", Școala Gimnazială Constantin Găvenea. FOTO IJJ Tulcea

Jandarmii au avut o acțiune în cadrul proiectului “Școala Altfel”, la Școala Gimnazială Constantin Găvenea din Tulcea.

“Elevii din cadrul Școlii Gimnaziale Constantin Găvenea ne-au adus astăzi bucurie în suflete, iar noi le-am oferit câteva momente în compania celor mai dragi ,,camarazi” ai noștri.

Aceștia au așteptat nerăbdători întâlnirea cu câinii de serviciu ai jandarmilor tulceni și au fost numai ochi și urechi la exercițiile demonstrative care au dovedit abilitățile și legătura puternică pe care o au cu conductorii lor.

Întrebările copiilor nu au fost puține, iar noi am încercat să le oferim cât mai multe informații legate de personalitatea și activitatea pe care o desfășoară fiecare patruped, dar și aspecte legate de rolul important pe care aceștia îl au în misiunile executate alături de conductorii lor.

Așa a fost astăzi în cadrul programului ,,Școala Altfel”: bucurie, entuziasm, curiozitate, multe aplauze și promisiunea că ne vom revedea” – IJJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*