Tulcean cercetat penal după ce a fost prins la volanul unei mașini în stare de ebrietate și fără permis de conducere

Polițiști ai Biroului Rutier Tulcea au depistat în dimineața zilei de joi, 23 februarie, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în trafic, pe strada Aleea Livezilor din municipiul Tulcea, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 31 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat faptul că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, cel în cauză a fost testat alcoolscop, rezultatul indicând concentrația de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării mostrelor biologice.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*