Polițiștii de frontieră tulceni au descoperit 175 de kilograme de pește, fără documente justificative, într-o mașină

Pește găsit de polițiștii de frontieră. FOTO Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în zona localității Babadag, un cetăţean român care conducea un autoturism şi  transporta 175 kilograme de pește, specia sânger și cosaș, fără documente de proveninţă.

Potrivit Gărzii de Coastă, în data 27.01.2023, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea, fiind într-o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol, au efectuat controlul asupra unui autoturism, la volanul căruia se afla o persoană în vârstă de 40 de ani, din jud. Tulcea.

“În urma verificărilor, în portbagajul autoturismului, a fost descoperită cantitatea de 175 kg pește, specia sânger și cosaș, pentru care nu existau documente justificative.

Poliţiştii de frontieră efectuează  cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “deținere/transport pește, fără documente justificative”, autoturismul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor iar întreaga cantitate de pește a fost predată către o societate comercială de profil” – Garda de Coastă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*