Opt primării tulcene sunt beneficiare ale Programului multianual privind elaborarea și/sau actualizarea PUG-urilor

Opt primării tulcene sunt beneficiare ale Programului multianual privind elaborarea și/sau actualizarea PUG-urilor. FOTO CJ Tulcea

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat, joi, 20 iunie, la semnarea protocoalelor cu opt primării tulcene beneficiare ale Programului multianual privind elaborarea și/sau actualizarea planurilor urbanistice generale ale localităților și a regulamentelor locale de urbanism derulat în perioada 2024-2027.

Acțiunea a avut loc ca urmare a semnării de către ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și președintele Consiliului Județean Tulcea a contractului de finanțare pentru programul multianual pentru realizarea PUG-urilor pentru opt beneficiari finali.

Este vorba de primăriile Dăeni, Frecăței, Greci, Izvoarele, Mahmudia, Sfântu Gheorghe, Slava Cercheză și Tulcea, care au primit o alocație totală de la bugetul de stat de 6,1 milioane lei, prin beneficiarul intermediar Consiliul Județean Tulcea.

În baza protocoalelor semnate, primăriile beneficiare vor putea face solicitări de decontare pe măsură ce primesc procese verbale de predare a documentațiilor și facturi din partea elaboratorilor planurilor urbanistice generale ale localităților.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*