FOTO Locuință din satul tulcean Mineri, afectată într-un incendiu

Locuință din satul tulcean Mineri, avariată într-un incendiu. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au intervenit în dimineața zilei de duminică, 17 octombrie, în jurul orei 06.30 pentru limitarea efectelor unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Mineri.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la o magazie de lemne și se propagase la acoperișul casei din apropiere, la fața locului fiind trimise trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Intervenție a pompierilor în satul tulcean Mineri. FOTO ISU Tulcea

Focul a fost lichidat după aproximativ o oră și 30 de minute de la sosirea echipajelor, dar în urma evenimentului au ars magazia de lemne în suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați și circa 80 de metri pătrați din acoperișul casei. Din fericire, nu s-au înregistrat victime sau persoane rănite.

Locuință din satul tulcean Mineri, avariată într-un incendiu. FOTO ISU Tulcea

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jar sau scânteie provenite de la coșul de fum deteriorat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*