Incendiu la o pensiune din Sarichioi. A ars acoperișul în totalitate pe o suprafață de 200 de metri pătrați

Incendiu la o pensiune din Sarichioi.

Un incendiu a avut loc, luni, 25 iulie, la o pensiune din localitatea Sarichioi, iar flăcările au distrus acoperișul pe o suprafață de 200 de metri pătrați.

În această după-amiaza dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de urgență “Delta” al județului Tulcea a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul ca în localitatea Sarichioi din județul Tulcea a izbucnit un incendiu la acoperișul unei pensiuni.

Imediat către locul indicat au fost trimise doua echipaje de salvatori, cu doua autospeciale de stingere din cadrul Stației de Pompieri Babadag și un echipaj SMURD, ulterior forțele fiind suplimentate cu încă un echipaj cu o autospeciala de capacitate mărită din cadrul Detașamentului Tulcea.

Ajunși la fata locului, pompierii au observat ca incendiul se manifesta cu flacăra deschisa la acoperișul de stuf la acoperișul de stuf al clădirii și au intervenit imediat pentru a localiza incendiu și mai apoi pentru a-l lichida.

Intervenția echipajelor de pompieri a fost una destul de dificila însă în mai putin de doua ore au reușit sa stingă focul, pagubele incendiului fiind limitate doar la acoperișul pensiunii care a ars în totalitate pe o suprafață de aproximativ 200 de mp.

Din fericire nu au fost înregistrate victime.

Cauzele probabile a incendiului a fost efectul termic al căldurii concentrate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*