O mașină a luat foc în municipiul Tulcea

O mașină a luat foc în Tulcea. FOTO ISU Tulcea

O mașină a luat foc astăzi în municipiul Tulcea, iar pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului.

„În urmă cu puțin timp, prin apel la numărul unic de urgență 112, a fost solicitat ajutorul pompierilor militari pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la un autoturism, în municipiul Tulcea.

Către locul evenimentului, au fost direcționate echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu 2 autospeciale de stingere, un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat, cu degajări mari de fum la un autoturism, apucând să se extindă și la un spațiu comerciale aflat în vecinătate.

Pompierii militari au procedat, de urgență la localizarea incendiului, reușind să lichideze focul în timp util, reducând la minim pagubele produse spațiului comercial” – ISU Tulcea.

Nu au fost înregistrate victime.

Incendiu a fost provocat de un scurtcircuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*