Dan Munteanu a fost numit prefect al judeţului Tulcea, în locul demisului Marcel Ivanov

Prefectura Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Premierul Nicolae Ciucă a semnat joi, 27 ianuarie, deciziile de eliberare din funcție și de numire a unor prefecți și subprefecți dintr-o serie de județe din țară, între care și Tulcea.

Astfel, în locul demisului Marcel Ivanov, prefect al județului Tulcea a fost numit avocatul Dan Munteanu, până acum consilier judeţean din partea Partidului Social Democrat.

La rândul lui, Nicolae Topoleanu, cel care a preluat în 10 septembrie 2021 atribuțiile fostului prefect, Marcel Ivanov, demis de Guvernul Cîțu, revine la atribuțiile funcției de subprefect.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*