O femeie însărcinată a ajuns la urgențe, fiind agresată de soț

Jandarmii tulceni au intervenit în sprijinul unei femei însărcinate, agresate de soț. Aceasta a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, spunând că nu mai simte mișcările fătului.

Potrivit IJJ Tulcea, jandarmii au fost solicitați să se deplaseze la Secția UPU din cadrul Spitalul Județean de Urgență Tulcea, unde se afla o femeie însărcinată care a declarat că nu mai simte mișcările fătului după ce fusese bătută de soț.

Când au ajuns la fața locului, jandarmii au identificat femeia, aceasta prezentând urme de violență pe corp. Ea a declarat că se afla la domiciliu, împreună cu soțul și cei doi copii minori, iar pe fondul unor neînțelegeri a hotărât să părăsească locuința. În acel moment a fost agresată fizic de către soț, care a lovit-o pe spate și pe abdomen cu un cablu de prelungitor, la nivelul feței și picioarelor fiind lovită cu pumnii și picioarele. Femeia i-a cerut soțului să o ducă la spital, însă acesta a refuzat, iar în dimineața următoare bărbatul a continuat să o lovească, moment în care femeia a solicitat un echipaj de ambulanță care a transportat-o la Secția UPU din cadrul Spitalul Județean de Urgență Tulcea, unde a rămas internată pentru investigații medicale de specialitate. Soțul acesteia a părăsit imediat locuința când a auzit că femeia a apelat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Jandarmii s-au deplasat la domiciliul bărbatului, însă acesta nu a fost de găsit, ulterior fiind contactat telefonic, fără rezultat. A fost solicitat un echipaj de poliție în vederea întocmirii chestionarului de risc pentru emiterea unui eventual ordin de protecție, însă după completarea acestuia, femeia agresată a refuzat emiterea ordinului de protecție.

Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie și de asemenea, au adus la cunoștința femeii termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de trei luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârșirea faptei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*