Șofer surprins conducând cu 148 km/h într-o localitate cu limită de viteză de 50 km/h

Tânăr în vârstă de 21 de ani surprins conducând cu viteză excesivă în Tulcea. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat în vârstă de 41 de ani în timp ce conducea cu o viteză uluitoare în localitatea Mircea Vodă. Aparatul radar a înregistrat mașina acestuia cu viteza de 148 km/h, într-un sector de drum unde limita maximă de viteză era de doar 50 km/h.

Conform prevederilor legale, bărbatul a fost sancționat contravențional de către poliție. În plus, pentru a se asigura că astfel de incidente nu se vor repeta, autoritățile au decis să suspende exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*