Șoferii beți, o problemă tot mai des întâlnită pe șoselele din județul Tulcea

Testarea cu etilotestul. FOTO Ilustrativ TLnews.ro

Polițiștii tulceni se confruntă tot mai des cu o problemă gravă în rândul conducătorilor auto: consumul de băuturi alcoolice înainte, sau după ce se urcă la volan. Unii chiar fac acest lucru deși nu au permis de conducere, sau îl au suspendat.

Cel mai grav caz depistat de către polițiștii tulceni a fost în localitatea Isaccea. Un echipaj din cadrul Poliției Orașului Isaccea au depistat un bărbat de 37 ani din orașul Măcin, care conducea un auto pe str. Calea Măcin din loc. Isaccea, având o concentrație de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că bărbatul avea permisul de conducere reținut. Și în localitatea Greci lucrătorii Postului de Poliție au depistat un bărbat de 39 ani din comuna Smârdan, care conducea un auto având o concentrație de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din verificările efectuate de polițiști a rezultat că și acesta avea permisul de conducere reținut

Și polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 24 ani din Tulcea, care conducea un auto pe str. Isaccei din municipiul Tulcea, având o concentrație de 0,79 mg alcool pur în aerul expirat.  În localitatea Mihail Kogălniceanu, Polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un constănțean în vârstă de 33 de ani având o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele șoferilor în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*