Jandarmul Sorin Andrici va participa la Transylvania 6 Days, cea mai lungă competiție de ultramaraton din România

Jandarmul tulcean Sorin Andrici.

Municipiul Reghin va găzdui în perioada 8-14 august un eveniment unic în România, Transylvania 6 Days – cea mai lungă competiție de ultramaraton care s-a organizat în România.

Luni, 8 august, jandarmul Sorin Andrici se va afla la Baza Sportivă Avântul din municipiul Reghin,  unde va lua startul la cursa ,,regină” de 6 zile, cu speranța că el va fi cel care va strânge cei mai mulți kilometri pentru a putea fi desemnat câștigător.

,,Sunt conștient de ce va urma, m-am antrenat din greu alături de antrenorul meu de triatlon,  Mihai Ivanov! Cred că îți trebuie o doză de nebunie să participi la așa ceva iar eu o am, dar este ceva constructiv și vreau să demonstrez că se poate! Acest ultramaraton de 6 zile necesită curaj absolut și implicarea corpului pentru o lungă perioadă de timp datorită intensității, climatului și duratei de timp! În mare, totul este calculat, însă pe parcursul acestor 6 zile vor fi și momente critice sau neprevăzute. Deși am adversari din Italia, Grecia, Ungaria, Germania și Franța, singurul meu adversar voi fi doar eu! Psihic stau bine, sunt călit și antrenat în cei 26 de ani de jandarmerie! Pe această cale vreau să mulțumesc colegilor mei din Asociația Sportivă Delta Jandarmi Tulcea pentru susținere!”, a declarat Sorin Andrici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*