Un erou al poliției tulcene a fost comemorat la sediul IPJ Tulcea

Marian Rițcu a fost comemorat de familie și colegi. FOTO IPJ Tulcea

În noaptea de Crăciun a anului 2007, polițistul Marian Rițcu, ajutor șef de post la Postul de Poliție Nalbant și-a pierdut viața, fiind înjunghiat mortal în timp ce intervenea să aplaneze un scandal izbucnit, între doi bărbați recalcitranți și paznicii comunali din localitatea Nalbant.

În dimineața zilei de 23 decembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea s-au oprit din activitate pentru un moment de reculegere și comemorare a subinspectorului de poliție (post mortem) Marian Rițcu, căzut la datorie la data de 26 decembrie 2007.

În acest context, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea a fost organizată o slujbă religioasă de pomenire a polițiștului și un moment de reculegere în memoria acestuia, ca semn de cinste și respect. Peste 20 de polițiștii din cadrul structurilor operative au fost prezenți la ceremonial, alături de familia eroului.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea transmite condoleanțe familiei îndurerate și liniște sufletească.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*