Jandarmii asigură măsurile de ordine și siguranță publică la Festivalul Berii Tulcea 2024

FOTO IJJ Tulcea

În acest sfârșit de săptămână, în municipiul Tulcea, se va desfășura manifestarea cultural-artistică și gastronomică „Festivalul Berii Tulcea 2024”, unde jandarmii tulceni vor fi prezenți pentru a asigura buna desfășurare a tuturor activităților la care vor lua parte cetățenii.

Începând de astăzi, 28 iunie 2024 și până duminică, 30 iunie 2024, pe Faleza Dunării ,,Ivan Patzaichin” din municipiul Tulcea se vor desfășura activități de alimentație publică și spectacole susținute de artiști, astfel că jandarmii vor fi prezenți pentru a se asigura că toți participanții vor petrece în siguranță aceste zile.

„Pentru că se estimează prezența unui public numeros, recomandăm tuturor participanților să respecte indicațiile jandarmilor, să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea și liniștea publică, să acorde o atenție deosebită copiilor și să solicite sprijinul jandarmilor, fie direct, fie prin apelarea numărului unic pentru apeluri de urgență 112.

Reamintim faptul că este interzis consumul de băuturi alcoolice în alte locuri decât cele autorizate din proximitatea locurilor de desfășurare a acestui eveniment public și participarea persoanelor care au arme de orice fel, materiale explozive, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a evenimentului” – Jandarmeria Tulcea.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*