Institutul de Cercetări Eco-Muzeale ”Gavrilă Simion” Tulcea dă startul la „Magia Sărbătorilor de Iarnă“

ICEM Tulcea pregătește MAGIA SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ

 

În perioada 29 noiembrie – 20 decembrie,  la Centrul Muzeal Ecoturistic ”Delta Dunării” din str. 14 Noiembrie, nr.1 și Casa Avramide din str. Progresului nr.32 se va desfășura o serie de evenimente reunite sub genericul ”MAGIA SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ”.

 

Organizatorul evenimentului este ICEM Tulcea, iar parteneri Centrul Cultural „Jean Bart” – Tulcea, Crucea Roșie Română – Filiala Tulcea, iar colaboratori sunt Școala Gimnazială Nr. 12, ONG Tineretul Elen Tulcea, Clubul Seniorilor de la Biblioteca Județeană “Panait Cerna” Tulcea.

Programul evenimentului este următorul:

29 noiembrie la Centrul Muzeal Ecoturistic ”Delta Dunării” – Deschiderea Campaniei umanitare ”Fii și tu un Moș Crăciun” – ediția a VII-a

7 decembrie la Centrul Muzeal Ecoturistic ”Delta Dunării” – Deschiderea Expoziției cu vânzare ”Podoabe pentru bradul de Crăciun”

18 decembrie, ora 14.00 la  Centrul Muzeal Ecoturistic ”Delta Dunării” – Atelier de quilling

20 decembrie, ora 17.30, Casa Avramide – reprezentație teatrală – ”Olimpicii” de Valentina Stupineanu

20 decembrie, 18.00, Casa Avramide – Încheierea oficială a Campaniei ”Fii și tu un Moș Crăciun”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*